"Imaginile nu mint, noi traim in teroare". Conflictul din Rahova continua

×
Codul embed a fost copiat

"Imaginile nu mint si sunt dovada ca noi traim in teroare!", spun cei doi soti din Rahova, care au intrat in conflict cu vecinii. Oamenii au predat la politie inregistrarile surprinse de camerele lor de supraveghere in noaptea scandalului.

Astfel, politistii au descoperit ca aceasta familie a fost atacata in propria curte de tabara adversa, iar de peste gard unii au dat si cu pietre. Grav este ca sotul femeii a fost batut, iar fratele ei incatusat de politie pentru a ca facut greseala sa scoata un pistol in multime.

Din imagini se vede clar de la ce a pornit scandalul. Locatarii vilei, o femeie si sotul ei, de meserie maistru militar, au decis sa monteze mai multe camere de supraveghere, pentru ca, spun ei, sunt stresati de vecinii de strada Campina din cartierul Rahova.

Dupa doi ani de certuri, acum doua nopti au ajuns in conflict deschis cu cei de peste drum. Din filmare se vede ca altercatia a avut loc in curtea casei cu etaj. Cativa barbati si femei intra pe propietate fara sa fie poftiti si il ataca pe proprietar.

Barbatul se apara, dar incaseaza mai multe lovituri cu pumnii si picioarele. Pentru ca s-au alergat si in jurul unei masini s-a declansat alarma.

Citește și
Catuse
Clanul "Bustei" ramane dupa gratii! Au batut batrani si le-au luat casele
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

In isteria generala, proprietarii vilei au apasat butonul de panica si au chemat echipajele firmei de paza cu care aveau contract.

Delicat este ca femeia si-a anuntat si fratele, angajat si el ca bodyguard la aceasta firma, dar care era in liber in noaptea cu pricina. In loc sa fie calm, barbartul a facut o criza de nervi, a scos un pistol, l-a armat si l-a indreptat inspre tabara adversa, de fata cu politistii, sositi si ei. Acesta a fost momentul in care toata strada a inceput sa urle, iar cateva femei mai slabe de inger au lesinat.

Pistolarul sustine ca s-a aparat, pentru ca din punctul lui de vedere politisti pareau depasiti de situatie.

Ca sa linisteasca apele, lucratorii de la ordine publica l-au incatusat pe individ pentru ca a facut uz de arma, chiar daca este neletala.

De cealalta parte, vecinii atacatori si ulterior amenintati cu pistolul, sustin ca nu de la ei a pornit razboiul.

In timp ce fratele pistolar a picat cel mai rau si este cercetat, ambele familii au depus plangeri la politie, acuzandu-se reciproc. Asa ca, sunt sanse ca acest conflict sa se mute la tribunal.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Masina lui Hrebenciuc jr., furata de unul dintre membrii gruparii Geamanu
Masina lui Hrebenciuc jr., furata de unul dintre membrii gruparii Geamanu

Masina lui Andrei Hrebenciuc a fost furata de unul din membrii gruparii lui Alexandru Ilie, zis Sandu Geamanu, specializate pe furturi de masini de lux si care cereau de la proprietarii autoturismelor rascumparari intre 6.000 de si 20.000 de euro.

Clanul
Clanul "Bustei" ramane dupa gratii! Au batut batrani si le-au luat casele

Dupa deja celebrii "Mandatari", si interlopii din gruparea "Bustei", acuzati ca au sechestrat cinci batrani pe care i-au batut si i-au fortat sa le dea casele, raman dupa gratii. Nu aveau cum sa scape, pentru ca din ancheta reies amanunte socante.

Si-au legat sora in lanturi, ca pe un caine!
Si-au legat sora in lanturi, ca pe un caine!

Legata in lanturi! Asa a ajus o femeie de 37 de ani, din Alba, chinuita si de o boala psihica. Chiar fratii ei au imobilizat-o, pentru ca femeia obisnuia sa plece cu orele de acasa si nu puteau sa o stapaneasca, sustin ei.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.