"Imaginile nu mint, noi traim in teroare". Conflictul din Rahova continua

Ultima actualizare: 07-06-2012 07:26

"Imaginile nu mint si sunt dovada ca noi traim in teroare!", spun cei doi soti din Rahova, care au intrat in conflict cu vecinii. Oamenii au predat la politie inregistrarile surprinse de camerele lor de supraveghere in noaptea scandalului.

Astfel, politistii au descoperit ca aceasta familie a fost atacata in propria curte de tabara adversa, iar de peste gard unii au dat si cu pietre. Grav este ca sotul femeii a fost batut, iar fratele ei incatusat de politie pentru a ca facut greseala sa scoata un pistol in multime.

Din imagini se vede clar de la ce a pornit scandalul. Locatarii vilei, o femeie si sotul ei, de meserie maistru militar, au decis sa monteze mai multe camere de supraveghere, pentru ca, spun ei, sunt stresati de vecinii de strada Campina din cartierul Rahova.

Dupa doi ani de certuri, acum doua nopti au ajuns in conflict deschis cu cei de peste drum. Din filmare se vede ca altercatia a avut loc in curtea casei cu etaj. Cativa barbati si femei intra pe propietate fara sa fie poftiti si il ataca pe proprietar.

Barbatul se apara, dar incaseaza mai multe lovituri cu pumnii si picioarele. Pentru ca s-au alergat si in jurul unei masini s-a declansat alarma.

In isteria generala, proprietarii vilei au apasat butonul de panica si au chemat echipajele firmei de paza cu care aveau contract.

Delicat este ca femeia si-a anuntat si fratele, angajat si el ca bodyguard la aceasta firma, dar care era in liber in noaptea cu pricina. In loc sa fie calm, barbartul a facut o criza de nervi, a scos un pistol, l-a armat si l-a indreptat inspre tabara adversa, de fata cu politistii, sositi si ei. Acesta a fost momentul in care toata strada a inceput sa urle, iar cateva femei mai slabe de inger au lesinat.

Pistolarul sustine ca s-a aparat, pentru ca din punctul lui de vedere politisti pareau depasiti de situatie.

Ca sa linisteasca apele, lucratorii de la ordine publica l-au incatusat pe individ pentru ca a facut uz de arma, chiar daca este neletala.

De cealalta parte, vecinii atacatori si ulterior amenintati cu pistolul, sustin ca nu de la ei a pornit razboiul.

In timp ce fratele pistolar a picat cel mai rau si este cercetat, ambele familii au depus plangeri la politie, acuzandu-se reciproc. Asa ca, sunt sanse ca acest conflict sa se mute la tribunal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO