Macelul de la Bacau. Plan diabolic dus la capat: impreuna dincolo de moarte

×
Codul embed a fost copiat

Poveste de dragoste mutata in mormant. Cel care cu o furie bolnava si-a taiat iubita cu un cutit s-a stins. A scapat asa si de pacat, si de inchisoarea pe viata. Gestul lui a socat insa opinia publica. Pe trupul fetei, legistii au numarat 42 de rani.

Ai lui sunt de-a dreptul infricosati. Le-a cerut in biletul de adio: "Sa nu ne plangeti, caci lacrimile voastre le urasc!".

Crina a murit in chinuri groaznice. Avea doar 25 de ani cand a cazut sub cutitul celui pe care il iubea. Acum cateva luni, visa sa fie impreuna cu Liviu la bine si la greu pentru tot restul vietii.

Timp de sase ani, povestea lor a fost fara cusur. Asta marturisesc parintii baiatului. Abia se mai pot tine pe picioare, de cand au aflat de ce a fost in stare.

Luni noapte a urmat-o si el, pentru ca ranile pe care si le-a facut singur i-au fost fatale. Cand a ajuns la spital, barbatul avea rani adanci in piept si in abdomen. Medicii l-au operat de urgenta, dar, peste noapte, tanarul a intrat de mai multe ori in stop cardiac si s-a stins in final.

Citește și
Cutit
La pas prin Bucuresti cu un cutit infipt in cap!
Ce ar face Budapesta dacă ar fi atacată de ruși. Răspunsul a stârnit furie în Ungaria, ce a spus un apropiat al lui Viktor Orbán

Si-a dus astfel la indeplinire planul teribil de a fi impreuna cu iubita lui dincolo de moarte. Legistii spun ca fata de 25 ani a pierit in chinuri cumplite. Au gasit pe trupul ei 42 de urme de lovituri de cutit.

Luni dimineata. Bacau. Martorii au povestit ingroziti ca un tanar care isi urmarea fosta iubita a scos un cutit si a rapus-o chiar sub ochii trecatorilor. Imaginile surprinse imediat dupa sunt ABSOLUT SOCANTE.

Un pensionar care isi plimba cainele nu a putut rabda: a inceput sa-l loveasca in cap pe individ pentru a salva fata. Era insa prea tarziu. Fata s-a prabusit, inecata in sange.

L-am vazut pe nebun ca o prinde pe biata fata din spate si o injunghie cu cutitul in burta. Am lasat catelul pe care-l plimbam, am luat o sipca si i-am dat in cap pana a cazut. Dupa aceea, i-am mai dat cateva.
Martor
Alti martori au sarit in momentul in care tanarul a incercat sa se sinucida.

Un alt barbat a surprins minutele ce au urmat. Politistii si un echipaj de ambulanta au ajuns la fata locului. Barbatul a fost salvat pentru moment de medici. Insa tanarul, in varsta de 26 de ani, nu a rezistat stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a facut dupa ce a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Bacau.

In urma atacului, trupul inert al fetei zacea intr-un un lac de sange. Doctorii n-au reusit sa o mai salveze. Intrase in stop cardio-respirator.

In haine barbatul avea un bilet de adio, scris pe o bucata de hartie lunga de doi metri.

"Sa nu ne plangeti, caci lacrimile voastre le urasc! Va rog doar sa ne ingropati in aceeasi groapa, unul langa altul, lemn langa lemn, os langa os, in cimitirul de pe deal, unde l-am vazut cel mai aproape pe Dumnezeu!", a scris el, apoi a invinuit-o pe fata pentru tot raul pe care l-a facut.

Cei doi tineri erau impreuna de sase ani. Ar fi avut o relatie fericita pana de curand, spun anchetatorii.

Recent, se certasera pentru ca el nu ar mai fi mers la facultate si nu voia sa-si faca un rost in viata. Ea ar fi decis atunci sa-l paraseasca. Mama Crinei, care-si crescuse singura fiica, i-ar fi dat un ultimatum lui Liviu: ori isi baga mintile-n cap si isi face un rost in viata, ori isi ia adio de la fata ei.

Se pare ca luni ar fi vrut sa ii vorbeasca pentru a o convinge sa se impace. Era insa pregatit sa o ucida - dovada cutitul pe care il avea la el.

Procurorii au inchis dosarul in care bacauanul era cercetat pentru omor calificat, in conditiile decesului "faptuitorului". Dar cine poate sa inchida ranile din sufletele celor care i-au adus pe lume, i-au iubit si i-au crescut ca sa ii vada impreuna la altar?
 

Articol recomandat de sport.ro
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Citește și...
A sfarsit sub lama cutitului, incercand sa desparta doi scandalagii
A sfarsit sub lama cutitului, incercand sa desparta doi scandalagii

A vrut sa faca un bine si a platit cu viata! Un barbat din Vaslui a fost ucis, dupa ce a incercat sa ii desparta pe doi vecini care se incaierasera.

La pas prin Bucuresti cu un cutit infipt in cap!
La pas prin Bucuresti cu un cutit infipt in cap!

Nu este fictiune, ci o scena sinistra, vazuta pe viu in Bucuresti. In rolul principal a fost distribuit un tanar de 23 de ani, internat de altfel la urgenta. Un sofer l-a dus in mare graba la doctor.

Si-a pus capat zilelor cu acelasi cutit cu care si-a ucis mama!
Si-a pus capat zilelor cu acelasi cutit cu care si-a ucis mama!

Un caz infiorator au pe maini procurorii din Alba. Un tanar de 31 de ani si-a injunghiat mama, joi noapte, de mai multe ori. Se pare ca intre mama si fiu a avut loc un scandal mostru, in timp ce se aflau doar ei in locuinta.

Recomandări
Armata israeliană anunță că liderul teroriștilor Hezbolahh a fost ucis. ”Hassan Nasrallah este mort”
Armata israeliană anunță că liderul teroriștilor Hezbolahh a fost ucis. ”Hassan Nasrallah este mort”

Armata israeliană anunţă sâmbătă că l-a ”eliminat” pe liderul mişcării islamiste Hezbollah Hassan Nasrallah într-un atac, vineri, vizând cartierul general al organizaţiei proiraniene la periferia de sud a Beirutului, relatează AFP.

Biroul Electoral Central: Klaus Iohannis poate candida pe listele unui partid, fără sa fie membru, dar nici independent
Biroul Electoral Central: Klaus Iohannis poate candida pe listele unui partid, fără sa fie membru, dar nici independent

Președintele Klaus Iohannis poate candida la alegerile parlamentare chiar dacă Parlamentul nu aprobă legea propusă de PNL. Este decizia Biroului Electoral Central, comunicată vineri seara.

Apele Române anunță noi intervenţiile în zonele vulnerabile. Diguri provizorii pentru a stopa apa în cazul unei breşe
Apele Române anunță noi intervenţiile în zonele vulnerabile. Diguri provizorii pentru a stopa apa în cazul unei breşe

Apele Române anunţă, sâmbătă, că se continuă intervenţiile în zonele vulnerabile, fiind realizate diguri provizorii pentru a stopa apa în cazul unei breşe.