I-a zdrobit capul iubitei in mijlocul strazii in timp ce ea implora iertare

Ultima actualizare: 20-10-2012 03:44

Gelozia a transformat marea dragoste in ura de moarte si pe un tanar din Iasi in calaul iubitei sale. Aflase ca fata de 23 de ani, pe care o ceruse in vara de sotie, nu vrea sa mai auda de el. N-a suportat gandul si a luat-o la bataie, in plina strada.

 

Tanarul de 25 de ani s-a dus la blocul iubitei si a asteptat pana cand a iesit. Au inceput sa se certe si, la un moment dat, fata a dat sa plece. S-a luat dupa ea, a luat o piatra de jos si a inceput s-o loveasca. Se pare ca avea si un cutit la el, spun politistii.

Martorii au povestit ca individul si-a lovit victima cu salbaticie. Cand si-a dat seama ca nu mai misca, a luat-o si a dus-o in masina lui. Apoi a disparut, in timp ce oamenii chemau speriati politia si ambulanta. Din pacate, tanara n-a mai putut fi salvata. Politistii l-au gasit rapid pe suspect, care este acum la audieri.

Amandoi lucrasera in Cipru o perioada, iar in vara s-au intors. Insa tanara se gandea sa plece la munca in Italia. Tanarul o acuza acum ca plecatul in Italia era doar un pretext. De fapt, ar fi vrut sa il paraseasca si sa mearga in strainatate cu noul iubit.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO