I-a scos ochiul sotiei pentru ca aceasta voia sa divorteze!

Ultima actualizare: 05-10-2012 09:10
I-a scos ochiul sotiei pentru ca aceasta voia sa d...
I-a scos ochiul sotiei pentru ca aceasta voia sa d...

UPDATE: "Daca divortezi iti scot ochii si n-ai sa mai poti sa iti vezi copilul", i-a strigat un barbat, de nationalitate kurda, sotiei sale romance, si asa a fost.

Un adevarat calvar traieste Mihaela, o tanara de 27 de ani, de jumatate de an, de cand i-a spus sotului sau Ismail ca vrea divortul. Ruptura dintre cei doi a avut loc anul trecut, dupa 9 ani de casnicie. Se aflau in Danemarca, unde se mutasera pentru afacerile barbatului, cand a batut-o crunt. Femeia nu a vrut sa mai auda de el: si-a luat baietelul de patru ani si s-a intors in Romania. Si-au inceput amenintarile.

Dar nimeni nu a crezut ca barbatul va merge atat de departe. Si totusi, vineri dimineata, si-a asteptat sotia, cand aceasta mergea la serviciu, pe o strada din centrul Sibiului, a injunghiat-o in ochiul stang, a taiat-o pe maini si a fugit. Plina de sange, femeia a ajuns la spital cu o ambulanta.

Politistii incearca acum sa dea de urma barbatului in varsta de 46 de ani.

Tanara este internata la spitalul din Sibiu, unde a fost operata. Din nefericire, medicii nu i-au mai putut salva ochiul stang, desi au facut tot posibilul. Cutitul i-a distrus globul ocular. Intre timp, politistii il cauta pe sotul femeii pe la prieteni, dar si prin locurile pe care obisnuia sa le frecventeze in oras. Anchetatorii au luat si telefonul femeii pentru a lua drept probe mesajele de amenintare pe care acesta i le-a trimis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO