Hoti fara noroc! Au vrut sa sparga o casa, dar vecinii au sunat la politie!

Dată publicare: 12-10-2010 00:00
Dată actualizare: 03-04-2012 08:12


Planul de acasa nu se potriveste intotdeauna la locul vizat. Le-au demonstrat-o politistii din Pitesti unor tineri care au incercat sa jefuiasaca o locuinta. In apartament nu locuia nimeni, iar cei doi au venit pregatiti pentru actiune.

Incidentul a avut loc in cartierul Trivale din Pitesti. Doi tineri de 19 si 21 de ani stiau probabil ca in apartament nu locuieste nimeni. Au asteptat sa se faca noapte si au trecut la actiune. Si-au pus manusile, glugile pe cap si au intrat in casa. Din pacate pentru ei, vecinii proprietarilor le-au urmarit toate miscarile.

In doar cateva minute politistii i-au luat prin surprindere. Proprietarii, care locuiesc in alta zona a orasului, au fost si ei chemati de urgenta.

Cei doi tineri sunt suspectati si de alte furturi. Politistii spun ca preferau locuintele de la parter, unde era mai usor de intrat. Fortau geamurile de la balcon cu o ranga si apoi luat obiecte usor de transportat: bijuterii, bani, lucruri marunte, dar de valoare. Marfa o transportau cu un taxi ce avea licenta expirata. Acum sunt in arestul politiei si risca pana la 15 ani de inchisoare.

 

Tags: jafuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO