Gravida la 14 ani, isi acuza vecinul de 54 de ani de viol!

12-02-2009 00:00


Drama cutremuratoare a unei fete care, la 14 ani, urmeaza sa devina mama, a iesit la iveala intr-un sat din Dambovita.

Fata a ajuns miercuri seara la spital, unde medicii au constatat ca este insarcinata. A fost victima unor violuri repetate, a marturisit tanara, care incercase pana atunci sa ascunda totul, inventand o poveste de dragoste.

Adolescenta este gravida in doua luni, spune doctorul care a examinat-o.

Fata a ajuns la spital dupa ce asistentii sociali din localitate au facut de urgenta o ancheta. Aflasera de la colegele ei ca ar fi insarcinata cu un profesor din localitate.

Tatal copilului se pare, insa, ca este un vecin de 53 de ani. Fata sustine ca acesta ar fi violat-o de mai multe ori si spune ca a mintit de frica si de rusine.

Acum este randul politistilor sa intre pe fir, pentru a verifica declaratiile copilei. Joi dimineata, asistentii sociali de la Protectia Copilului Dambovita o vor duce intr-un centru de ingrijire pentru copii abuzati.

Parintii adolescentei sunt distrusi de durere. N-au banuit nicio clipa ce se petrece langa ei. Au aflat abia miercuri seara. Autoritatile le-au batut la usa, dupa ce in sat a iesit vorba ca fiica lor de 14 ani ar fi insarcinata cu unul dintre profesorii scolii. In realitate, povestea spusa de fata unor colege, e insa cu totul alta.

Barbatul acuzat se jura ca nu s-a atins de fata vecinilor sai.

Miercuri seara, asistentii sociali au dus-o pe tanara la spitalul din Gaesti. Ea a ramas sub supravegherea medicilor. Urmeaza ca politistii sa stabileasca cine a violat-o pe tanara.

Tags: violuri,

VIDEO PROTVPLUS.RO