Gelozia l-a orbit! Si-a macelarit sotia cu zeci de lovituri de cutit!

Ultima actualizare: 02-10-2012 05:03

UPDATE: O crima sadica urmata de sinuciderea ucigasului ii infioara pe anchetatorii din Olt. De 50 de ori si-a lovit cu un cutit sotia un tanar turbat de gelozie.

Premeditase totul: inainte de macel a rugat-o sa imbrace un tricou pe care el i-l daruise si pe scria "Te iubesc mult".

Nimeni nu se mai intelegea cu el de cand a aflat ca cea pe care o adora, o tanara in varsta de 18 ani, are pe altcineva si vrea divortul.

S-au iubit enorm si au suferit la fel de mult in ultimele clipe. Laurentiu nici macar nu si-a ascuns gandurile. Joi seara le-a lasat parintilor in grija fetita de cinci luni. Parintii tanarului de 23 de ani si-au dat seama ca acesta avea ganduri negre si au fugit acasa la el.

Cand au ajuns , au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare. Pe podea si pereti era numai sange. Nora lor zacea fara suflare. Tricoul pe care il primise cadou de la Laurentiu era sfasiat de zeci de lovituri de cutit.

Imediat, oamenii si-au amintit ca fiul lor spunea ca vrea sa moara si el. Iar mama si-a implorat fiul, intr-un mesaj tulburator, sa nu faca alt gest necugetat.

In zori, orice speranta s-a frant. Politistii au gasit trupul tanarului intr-o padure din apropierea localitatii. Soacra lui este apasata de remuscari. Ea le-a sugerat sa divorteze, dupa ce fiica i-a marturisit ca are o alta iubire.

Fetita celor doi tineri va creste cu bunicii din partea tatalui. Familiile vor sa-si inmormanteze copiii in sate diferite, departe unul de celalalt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO