Gardieni de penitenciar folositi ca bodyguarzi la petreceri private!


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 14:22
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Comandantul Penitenciarului de Maxima Securitate din Giurgiu este cercetat de un corp de control dupa ce ar fi folosit angajatii inchisorii pe post de figuranti si bodyguarzi la cateva petreceri private.


Seful inchisorii de la Giurgiu, procurorul Adrian Dicu, s-a distrat de minune la o petrecere la care au fost invitati si subordonatii sai. Unii au fost nevoiti sa faca figuratie pentru a tine isonul sefului.

Pe 13 ianuarie, dupa aproape un an, gardienii de la Giurgiu ii reproseaza ca au stirbit imaginea ofiterilor de penitenciar. Si nu sunt singurele reprosuri pentru care sindicalistii din inchisoarea de la Giurgiu cer revocarea lui Dicu din functie.

Directorul inchisorii este acuzat ca a permis luptatorilor din trupele speciale sa paraseasca inchisoarea in timpul serviciului si sa fure mireasa unui coleg.

Procurorul Adrian Dicu pare insa detasat in fata ploii de acuzatii si nu il impresioneaza nici faptul ca i s-a cerut schimbarea.

El respinge toate acuzatiile si se poate baza si pe cativa subordonati, gata sa jure ca mai-marele lor este curat ca lacrima.

De asta trebuie sa se convinga si sefii din Administratia Nationala a Penitenciarelor care, desi au incheiat de curand o ancheta de proportii, au trimis la Giurgiu o noua echipa de control.

Penitenciarul Giurgiu e ca un butoi cu pulbere gata sa explodeze in orice moment. Beligerantii se ameninta cu procese si cu greve generale.

Deocamdata nimeni nu stie cine va aduce pacea dincolo de gardurile inalte ale inchisorii: Ministerul Justitiei, Administratia Nationala a Penitenciarelor sau Curtea Suprema a Magistraturii. In tot acest timp, detinutii urmaresc cu interes acest scandal.

Tags: justitie,

Pusi la pamant si arestati de doua
Personalul din justite isi va primi in 2009 drepturile salariale restante
Sectie de politie si cabinet medical, in Pasajul Universitatii!
VIDEO PROTVPLUS.RO