Fotbalistii romani, piloti ratati de Formula 1?

Ultima actualizare: 09-05-2012 18:06
A provocat un adevarat carambol in Capitala din cauza imprudentei!

Pe 16 noiembrie, fotbalistul Torje a fost tras pe dreapta de politie, dupa ce a depasit viteza legala, in miez de noapte. In ciuda culpei evidente, tot pe el l-au apucat nervii.


In ultimii ani, incidentele auto care i-au avut ca protagonisti pe jucatorii de fotbal au devenit o constanta in activitatea Politiei Rutiere.

Tonul l-au dat "internationalii". Cristi Chivu a ramas fara permis de conducere in aprilie, 2006, dupa ce a fost prins la volan, dupa ce servise diverse licori bahice. Nici colegul de Nationala, Adi Mutu, nu s-a lasat mai prejos. In 2004 a ignorat semnalele unui agent de la Circulatie, iar in 2006 a zburat cu peste 200 de kilometri la ora pe soselele din Italia, fiind sanctionat de autoritatile din Cizma.

Nici veteranul Gica Popescu nu s-a dovedit un model de conduita. Fostul international a fost surprins gonind pe contrasens, in urma cu un an de zile.

Cand vine vorba de incalcat Codul Rutier, fotbalistii nu mai tin cont de culorile cluburilor pentru care joaca. Sa incepem cu dinamovistii. Stelea, Semeghin si Iordache au fost prinsi bauti la volan si au ramas fara permise de conducere. Adrian Iordache a fost chiar acuzat de un accident rutier soldat cu moartea unui om. Stelistul Mihaita Plesan s-a crezut, probabil, pe terenul de fotbal, cand s-a angajat intr-o depasire neregulamentar de periculoasa. Nici argeseanul Schumacher, fost jucator al Universitatii Craiova, nu a scapat de vigilenta agentilor de politie, acesta depasind viteza legala, motiv pentru care a devenit pieton.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO