Fostul maseur pedofil a recunoscut acuzatiile! A plans in instanta

16-08-2010 00:00

In hohote de plans, fostul maseur al echipei de juniori Unirea Alba Iulia a apelat la clementa judecatorilor. Nu numai ca nu a facut recurs la masura arestarii preventive, dar si-a si marturisit faptele.

A recunoscut ca a intretinut relatii intime cu opt baieti.

Nicolae Stelian nu a incercat nicio clipa sa nege cele trei capete de acuzare din dosarul sau. Barbatul este cercetat pentru intretinere de relatii sexuale cu minori, pornografie infantila si detinere fara drept de materiale cu caracter obscen.

In fata judecatorilor a inceput sa planga si a implorat clementa, deoarece acum, sustine el, ii pare rau de tot ce a facut.

Deocamdata, procurorii DIICOT au refuzat sa ofere detalii noi din acest dosar, pentru a nu periclita ancheta, spun ei. Dar Nicolae Stelian ar fi declarat ca este vorba de opt victime, cu varste intre 14 si 18 ani.

Fostul preparator fizic a fost retinut joia trecuta. Conducerea clubului unde a activat pana in 2008 spune ca nu i-a banuit barbatului adevaratele intentii cand acesta s-a oferit sa devina maseur pentru echipa de juniori.


VIDEO PROTVPLUS.RO