Fetita de 2 ani, batuta cu cruzime, nu se mai intoarce in iadul de acasa

Ultima actualizare: 09-10-2012 02:35

Copila din Bacau, zdrobita in bataie de iubitul mamei sale, va ajunge in grija unui asistent maternal. Asta au decis cei de la Protectia Copilului, dupa ce fetita a ajuns la spital cu organele interne sfarmate.

 

Cel care ii tinea loc de tata le-a spus politistilor ca a pedepsit-o crunt pentru ca manca prea incet. Barbatul a izbit-o de pat si de pardoseala si a lovit-o cu picioarele in burta.

Medicii care au operat-o de urgenta spun ca leziunile erau atat de grave, incat e un adevarat miracol ca fetita a supravietuit. A depasit acum perioada critica, dar va mai ramane in spital, pana cand se va recupera complet.

Ca sa-si apere iubitul, mama copilei le-a spus medicilor ca fiica ei ar fi fost lovita de un cal. Cand adevarul a iesit la iveala, femeia s-a facut nevazuta si a abandonat-o pe micuta in spital. N-a mai aparut nici pana acum, iar politistii vor cere decaderea ei din drepturile parintesti.

Barbatul de 32 de ani care a nenorocit-o pe fetita este cercetat pentru tentativa de omor si risca sa sa stea ani grei la inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO