Femeia din Constanta s-a aruncat in gol. Declaratia socanta a iubitului

Dată publicare: 15-02-2011 13:02
Dată actualizare: 09-09-2012 16:04


Ultimele cuvinte din biletul lasat de femeia care s-a sinucis luni la Constanta lamuresc cazul pentru anchetatori. "Ti-am dat sufletul si n-ai stiut ce sa faci cu el" a scris cea care era manager la un magazin dintr-un mare lant cu sediul in Anglia.

Ea da astfel de inteles ca iubitul sau, profesor universitar, ar fi tradat-o. Barbatul a incercat sa spuna insa, in fraze echivoce, ca i-a fost mereu fidel.

Profesorul universitar Alexandru Mincu a incercat, filozofic, sa explice ca nu se simte vinovat pentru moartea iubitei sale: "Nu vedeti ca totul in jurul nostru este un cimitir ? Cine doreste sa afle adevarul sa strige tare "vream adevarul"!. Daca vreti sa aflati strigati "vream sa aflam", "vino si spune si voi veni".

Elena Liliana Hristodorescu a asteptat sa fie singura acasa. A scris un bilet de adio lung si impresionant. Nu era prima oara cand incerca sa ii atraga atentia asupra relatiei lor.

Elena avea 37 de ani si o cariera de succes. Creatoare de moda si manager la un magazin dintr-un mare lant, incerca sa isi gaseasca linistea alaturi de profesorul universitar, dupa cateva relatii din care iesise ranita.

Iubita profesorului universitar va fi inmormantata in satul natal al mamei sale din apropiere de Constanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Moarte misterioasa la Constanta: a sarit in gol sau a fost impinsa?

Tags: sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO