Fara scrupule! Au vrut sa trimita o fata bolnava psihic sa se prostitueze

Ultima actualizare: 06-11-2012 13:21

"Am dat peste o retea gata oricand sa calce peste cadavre", anunta politistii de la Crima Organizata Neamt. Membrii unei bande de trafic de carne vie au fost prinsi cand intentionau sa trimita o fata bolnava psihic la prostitutie.

Apucasera sa faca asta si cu alte tinere, frumoase, dar sarace, pe care le-au pacalit ca vor merge la servicii banoase in strainatate. Numai ele stiu insa ce chin au indurat: li s-a spus din start ca cine se impotriveste, moare.

Ofiterii i-au urmarit pas cu pas pe traficanti. Barbatii, impreuna cu fata bolnava psihic, s-au intalnit cu o femeie de 58 de ani. Cu ea era o alta tanara, care avea sa fie vanduta ca un animal pentru 500 de euro.

Indivizii cumparasera deja biletele de autocar pentru Germania si erau pe picior de plecare. Discutia cu cele doua nu a durat mai mult de cateva secunde.

A urmat momentul in care politistii au intervenit. Cei doi traficanti si femeia care a vandut-o pe fata au fost arestati preventiv. Politistii au aflat cum au actionat luni in sir.

Barbatii mergeau prin tara - de obicei in zone sarace din jurul Bucurestiului si judete ca Neamt, Sibiu si Calarasi - unde convingeau fete frumoase sa mearga cu ei in Germania si Grecia la munca bine platita in baruri si cluburi.

Acolo, erau obligate sa se prostitueze. Le aduceau traficantilor cate 7-8.00 de euro pe zi, bani din care nu vedeau nimic.

Le era teama sa fuga: liderul retelei, un barbat de 36 de ani din Piatra Neamt, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare in Grecia dupa ce a omorat in bataie o tanara care i s-a opus. A reusit sa scape insa de mare parte din pedepsa si si-a continuat afacerea.

In cazul a trei fete vandute ca niste sclave, investigatorii au probe clare. Banuiesc insa ca sunt mult mai multe asa ca cercetarile continua.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO