Enervat la culme de propriul frate, un copil de 6 ani l-a ranit cu un cutit

Ultima actualizare: 24-10-2012 13:11

Baiatul, de loc dintr-un sat din Iasi, s-a enervat cand fratele sau mai mare l-a certat ca iese din cuvantul parintilor si a aruncat spre el cu un cutit. L-a nimerit in plin, provocandu-i o rana dureroasa.

Copilul de 13 ani a fost internat la Spitalul din Pascani si este in afara oricarui pericol. Dupa ce l-au examinat medicii si-au dat seama ca baiatul a avut mare noroc, intrucat lama cutitului s-a oprit inainte sa ii perforeze un plaman.

Cei doi copii au ramas singuri acasa dupa ce parintii au plecat in padure la cules de bureti. Cum cel mic nu a vrut sa mearga la gradinita, mama l-a lasat in grija baiatului de 13 ani cu conditia sa nu iasa din casa, ca sa nu raceasca. De cum si-a vazut parintii plecati, pustiul a uitat insa de promisiuni si a iesit in curte. Cu greu a reusit sa il readuca in casa fratele mai mare, care a platit un pret mare pe asta.

Dupa ce copilul cel mare a inceput sa tipe de durere, o matusa din vecini i-a acordat primul ajutor si a chemat Salvarea. In urma incidentului, politistii impreuna cu Protectia Copilului au inceput o ancheta si vor monitoriza situatia din familia celor doi frati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO