Eleva care si-a ucis mama adoptiva cere sa fie eliberata din inchisoare


Ultimul update: Miercuri 12 Septembrie 2012 18:02
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Magistratii Instantei Supreme au primit o scrisoare dramatica din partea elevei din Bucuresti care, in 2009, si-a ucis cu o toporisca mama adoptiva. Dupa aproape 2 ani petrecuti in celula, Alexandra implora judecatorii sa o elibereze.

Intr-un gest disperat, Alexandra, de 17 ani, le-a scris judecatorilor Instantei Supreme cu gandul ca regretele ei ii vor indupleca. Fata vorbeste din nou despre bataile primite de la mama. Batai care i-ar fi umplut paharul.

"Onorata instanta, nu stiu alt mod prin care sa arat cat de mult regret, decat spunand-o aici, in fata dumneavoastra. Acest lucru il voi repeta mereu. Nu mi-am dorit niciodata sa se intample asa ceva. Recunosc ca atunci cand ma batea, imi ziceam ca as dori sa dispara, dar niciodata nu as fi putut sa imi doresc sa moara", a scris Alexandra Pintili.

Tanara, care pe vremuri ii avea pe colegi aproape la fiecare infatisare, il mai are de partea sa doar pe tata. Bunica materna o uraste.

In aceeasi scrisoare, care, spera ea, ii va aduce libertatea, adolescenta recunoaste ca a vrut sa isi pedepseasca mama.

"Am vrut... nu stiu... sa vada cum este sa-ti fie frica, sa simta ce simteam si eu. Ma durea tot ce imi facea mama. Nu ma simteam un copil normal si ma simteam umilita, niciodata capabila sa fac ceva indeajuns de bun pentru ea. Atatea certuri si atatea batai. Nu-mi gaseam locul in propria familie."

Apararea mizeaza exact pe aceste amanunte si spera sa "indulceasca" acuzatiile: din omor calificat in lovituri cauzatoare de moarte.

Pana acum, niciunui judecator nu i-a fost mila de Alexandra. Doua complete au vazut-o vinovata si au condamnat-o la opt ani de detentie, din care a ispasit deja aproape 2. In plus, fata trebuie sa ii plateasca bunicii 40.000 de euro daune. Instanta Suprema ii va decide in curand soarta.

Tatal fetei care si-a omorat mama cu o toporisca spune ca si-a iertat fiica

Eleva acuzata ca si-a ucis mama adoptiva, sprijinita de colegi la tribunal

 

 

 

Tags: crime, pedepse, procese,

Tatal fetei care si-a omorat mama cu o toporisca spune ca si-a iertat fiica
Eleva acuzata ca si-a ucis mama adoptiva, sprijinita de colegi la tribunal
VIDEO PROTVPLUS.RO