El agoniza, ea chefuia dupa ce-l injunghiase de doua ori

Ultima actualizare: 30-03-2012 06:54

Varsarea de sange n-a pus capat unei petreceri in trei in orasul Bacau. In timp ce gazda, un barbat de 52 de ani, zacea, concubina sa, care-l injunghiase de moarte, petrecea in bucatarie, impreuna cu un om al strazii.

Cei doi si-au vazut de bautura fara nicio grija, crezand ca stapanul casei s-a dus sa se culce. Dupa cateva ore, femeia a inteles ca a curmat o viata si, cu toate ca era inca ametita, si-a dat seama ca boschetarul ar putea fi un bun tap ispasitor.

Ca sa explice moartea barbatului, ea a dat vina pe musafirul luat de pe strada. Acesta si-ar fi pierdut mintile, s-ar fi napustit asupra ei, lovind-o peste fata dupa care i-ar fi injunghiat iubitul. Dupa 4 ore de audieri, si-a schimbat insa declaratiile.

Suspecta sustine ca: "dimineata, cand am plecat la biserica, am pus mana sa-mi iau ramas bun de la el si am vazut ca-i rece. Am zis ca poate a racit de la geam".

Desi sangele tasnea din cele doua rani de la picior, ranitul nu si-a dat seama in ce stare e. S-a dus sa se culce si a murit in somn din cauza hemoragiei. Desi a vazut toata scena, nici oaspetelui sau nu i-a dat prin cap sa cheme ajutoare.

Victima era pensionar pe caz de boala. Vecinii sai spun ca barbatul isi facuse un obicei din a chema in casa oameni fara adapost pe care ii cinstea cu un pahar. La ultimul chef, concubina sa a baut cot la cot cu ei. Acum este acuzata de omor si risca sa imbatraneasca in puscarie, daca judecatorii o vor gasi vinovata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO