Doi unguri urmariti international, prinsi pe teritoriul Romaniei

Ultima actualizare: 16-06-2012 07:35

UPDATE: Un cuplu din Ungaria a fost prins la Arad, dupa ce autoritatile maghiare i-au dat in consemn la frontiera pe cei doi soti, pentru mai multe talharii.

Politistii romani au fost avizati ca au de-a face cu doua persoane violente, care de regula isi legau victimele pentru a le obliga sa le spuna unde au ascuns banii si bijuteriile. Mascatii au reusit sa ii retina intr-un final, in urma unei actiuni in forta.

In urma cu 4 zile, cei doi au fost dati in urmarire internationala de catre autoritatile din Ungaria. Politistii aradeni i-au gasit intr-o casa pe care acestia au inchiriat-o intr-un cartier marginas al orasului.

Cand si-au dat seama ca sunt incoltiti, suspectii au incercat sa fuga. Nu au ajuns prea departe pentru ca oamenii legii i-au incatusat. In cursul zilei de astazi, ei vor fi dusi in fata magistratilor de la Curtea de Apel din Timisoara care vor emite pe numele lor mandate de arestare preventiva.

In zilele urmatoare, dupa ce vor fi indeplinite toate formalitatile, barbatul si femeia vor fi extradati in Ungaria, acolo unde urmeaza sa fie judecati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO