Doi directori de la RATB au fost suspendati in urma blocarii liniei 41

Ultima actualizare: 20-09-2012 00:42
tramvai 41

Seful Directiei Exploatare de la RATB, Gheorghe Aron, si directorul de Exploatare Transport Electric, Niculae Voinea, au fost suspendati din functii si vor fi cercetati disciplinar, dupa ce, miercuri, circulatia tramvaielor pe linia 41 a fost blocata.

Cei doi directori au fost suspendati din functii pentru ca nu au luat masuri in conformitate cu prevederile Planului de Deszapezire din iarna 2010-2011, nu au luat in considerare avertizarile transmise marti de directorul general al RATB si conditiile meteo si nu au intervenit pentru deblocarea situatiei pe linia tramvaielor 41, se arata intr-un comunicat al RATB.

Totodata, cei doi vor fi cercetati disciplinar pentru ca, dupa blocarea circulatiei pe linia 41, nu au suplimentat numarul autobuzelor pentru preluarea calatorilor care merg pe aceasta ruta si nu au introdus in circulatie alte tipuri de tramvaie care ar fi putut sa circule pe linia 41 in conditii de iarna. Atributiile celor doi directori au fost preluate de sefi de serviciu.

 Linia 41, care face legatura intre cartierul Ghencea si Casa Presei Libere, este una dintre cele mai circulate rute din Capitala.

Circulatia tramvaielor pe linia 41 a fost blocata, miercuri, incepand de la primele ore ale diminetii, din cauza ghetii depuse pe firul de contact. 28 de tramvaie ale linie 41 au fost blocate pe traseu, in zona Podului Ciurel. Echipele RATB au mers in zona pentru a dezgheta firele electrice.

Pentru preluarea calatorilor a fost introdusa linia naveta de autobuze 641.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO