Disputa discoteca sau bal, transata cu un pistol. Victima, la spital

Ultima actualizare: 05-11-2012 11:48

Furios si iute, un individ l-a impuscat pe un tanar de 23 de ani intr-un bar din Mures. A folosit o arma cu bile de cauciuc, iar victima lui este acum in mainile doctorilor.

Cei doi avusesera o disputa, iar agresorul a intrat in local si s-a napustit asupra victimei, care a incercat sa scape. Dar lupta a fost inegala.

Incidentul s-a produs intr-un bar din Capusu de Campie. Camera de supraveghere a filmat momentele in care victima incearca sa scape.

Intre cei doi se da o lupta dura: tanarul se apara cu pumnii, in timp ce agresorul il loveste cu o bara de metal. In cele din urma, scoate pistolul cu bile de cauciuc si trage, apoi dispare.

Tanarul este atat de socat, incat isi da seama ca a fost impuscat in abdomen abia cateva secunde mai tarziu, in timp ce se refugia in spatele barului. Speriata, barmanita suna la ambulanta, care a venit imediat si l-a dus pe ranit la spital.

Politistii au inceput verificarile in acest caz.

Tanarul impuscat este internat in spital si va ramane acolo cel putin inca o saptamana. Agresorul in varsta de 39 de ani este cercetat de politisti in stare de libertate, pentru loviri si alte violente, precum si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Conflictul intre cei doi a izbucnit dupa ce acestia s-au certat pentru caminul cultural din localitate, in prima noapte dupa Anul Nou. In timp ce agresorul voia sa organizeze acolo o discoteca, victima s-a opus, cerand ca acolo sa aiba locul balul traditional al satenilor. Cum a avut castig de cauza, si-a suparat adversarul, care a decis sa se razbune. Barbatul risca sa ajunga la inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO