Din sot si tata responsabil s-a transformat in criminal cu sange rece!

Ultima actualizare: 23-08-2012 17:59

UPDATE: Dintr-un sot si tata responsabil, s-a trasformat in calaul unei prostituate pe care a cunoscut-o printr-un anunt matrimonial. S-au vazut, nu i-a placut si dupa ce a inceput sa o jigneasca, s-a ajuns la cearta, lupta si apoi crima.

Asa vorbesc politistii despre cazul unui barbat din Ilfov pe care, si cu ajutorul SRI, l-au incatusat joi si l-au prezentat drept principalul suspect pentru o oroare comisa la mijlocul lui aprilie in Bucuresti. Atunci, o fata de 21 de ani era descoperita in casa strangulata cu un cablu.

Fata isi gasea clientii prin anunturi la rubrica matrimoniale. Cauta domni generosi care sa o plateasca bine in schimbul relatiilor intime. Intr-un ziar a dat peste ea si cel care avea sa-i fie criminal. Taximetristul de 42 de ani a sunat-o si apoi s-a dus in apartamentul inchiriat al tinerei, din cartierul Militari.

"Am fost dezmagit de cum arata cand am vazut-o", le-a spus anchetatorilor. A inceput sa ii spuna "urata", fata i-a raspuns si ea pe un ton ridicat si au inceput sa se loveasca. Lucru care l-a scos din minti - povesteste. A ucis-o, apoi a fugit.

Politistii au mers pe firul dat de vecini, care au spus din prima clipa ca tanara era pesemne prostituata pentru ca numerosi barbati "dubiosi" o vizitau.

S-a creat un cerc de suspecti format din toti cei care o sunasera pe fata in ziua respectiva. Dupa multe audieri, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Georgel Patruica este pricipalul lor suspect.

Pentru ca taximetristul era de negasit, politistii l-au descoperit cu ajutorul Serviciului Roman de Informatii si au reusit sa-l retina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO