Datoriile l-au impins la sinucidere pe un barbat din Timisoara

Ultima actualizare: 15-10-2012 07:21

UPDATE: Disperat ca nu mai poate inapoia banii imprumutati, un om de afaceri din Timisoara si-a pus capat zilelor. Este o victima a crizei economice, spun vecinii, care sustin ca firma lui ajunsese in pragul falimentului.


Barbatul de 46 de ani a lasat un bilet in care le-a cerut iertare celor apropiati si le-a spus cate datorii adunase, de care simtea ca nu mai poate scapa. 

Vecinii spun ca, in ultimele luni, barbatul nu mai avea liniste. Lupta cu disperare sa-si salveze de la firma, dar, sustin apropiatii, de cand criza a lovit sectorul constructiilor, afacerile lui mergeau tot mai rau si traia mai mult din imprumuturi. Se ingropase insa in datorii. Luase bani de la banci, dar si de la cunoscuti.

Barbatul era divortat si, de cativa ani, locuia singur, cu chirie, intr-un apartament din Timisoara. Joi seara, trupul lui neinsufletit a fost gasit de o vecina, trimisa de fiul barbatului care era ingrijorat. Baiatul, student la Targu Mures nu reusise sa ia legatura cu tatal sau.

Cazul este cercetat acum de politistii, care incearca sa afle mai multe despre afacerile omului. Vecinii spun ca in urma cu doar cateva zile l-ar fi cautat doi indivizi dubiosi, cu gand sa-si recupereze banii pe care-i imprumutasera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO