A scapat rapid de gelozia iubitului. Cu doua lovituri de cutit

Dată publicare: 21-10-2009 00:00
Dată actualizare: 06-11-2012 11:46


Totul s-a intamplat in Dambovita. Ros de gelozie ca iubita lui l-ar insela, un tanar a facut imprudenta vietii lui si i-a citit acesteia mesajele din telefonul mobil. Cand l-a prins, in loc sa-l certe, fata l-a injunghiat fara nicio ezitare.


Toti localnicii din comuna Costesti Vale stiau ca Robert era sub papucul iubitei, au aflat politistii. Rudele baiatului spun ca nu o data fata, in varsta de 18 ani, l-ar fi snopit in bataie. Se pare ca nici fidela nu-i era. Ros de banuieli, tanarul i-a luat telefonul ca sa verifice mesajele.

Gestul i-a provocat fetei inca un acces de furie, numai ca, de data aceasta, ea a pus mana pe un cutit de bucatarie. L-a injunghiat pe indragostitul gelos de doua ori in spate.

Ar fi lovit si a treia oara daca acesta n-ar fi prins cutitul in palme. Tanarul de 21 de ani a fost dus de urgenta la spital, unde medicii i-au spus ca lama cutitului i-a atins plamanul drept si ca a fost la un pas de moarte. Acum este in afara oricarui pericol.

La postul de politie, tanara le-a declarat anchetatorilor ca iubitul ei ar fi lovit-o cu palma in timp ce se certau si asta ar fi scos-o din fire. A pus mana pe cutit si a lovit fara sa stea pe ganduri.

Iubita agresiva a fost audiata si de un procuror, care a retinut-o pentru tentativa de omor. Pedeapsa in aceste cazuri merge pana la 10 ani de inchisoare.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO