Cum s-au distrat doi elevi eminenti din Satu Mare: au jefuit o casierie!

Dată publicare: 29-06-2009 00:00
Dată actualizare: 16-10-2012 04:48


Autorii jafului dat saptamana trecuta la o casierie din Satu Mare sunt doi adolescenti, elevi eminenti la un liceu de prestigiu din oras, care au declarat ca au dat spargerea ca sa se distreze.

Cel care a avut ideea s-a inspirat de pe internet, imediat dupa ce a aflat de celalat jaf petrecut in aceeasi casierie si si-a convins si un prieten sa-l ajute sa dispara cu cei 2.800 de lei.

Baiatul care a intrat mascat si inarmat in casierie are 18 ani si si-a recunoscut fapta cu nonsalanta. Anchetatorii spun ca atat el, cat si complicele in varsta de 17 ani au terminat anul scolar cu medii peste 9 si provin din familii cu o situatie buna. Au facut rost de un pistol de jucarie si un cutit, iar cel mai mare dintre ei a intrat in casierie, a amenintat o angajata si a disparut cu 2.800 de lei.

Politistii l-au identificat dupa ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au interogat mai multi suspecti. Tinerii vor fi cercetati in libertate si nu au voie sa paraseasca localitatea in urmatoarele 30 de zile.

Daca vor fi gasiti vinovati, baietii isi distrug viitorul. Risca pana la 7 ani de inchisoare. Cel de 17 ani ar putea scapa doar cu jumatate din pedeapsa, pentru ca este minor.
 

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO