Atacatorul de la banca din Brasov incepe sa capete un chip!

Ultima actualizare: 06-10-2012 22:15

Individul mascat care a incercat vineri sa jefuiasca o banca din Brasov cu arma in mana incepe sa capete un chip. Surse din interiorul anchetei sustin ca principalul suspect este dintr-o localitate de langa oras.


Surse neoficiale sustin ca suspectul este un tanar de 30 de ani, care locuieste aproape de Brasov. Este prea mare coincidenta dintre momentul jafului si prezenta in banca a clientei care voia sa scoata 50.000 de euro. Analizand aceasta posibilitate si imaginile camerelor de supraveghere din zona, s-a ajuns la varianta de fata, inca neconfirmata oficial.

Pe de alta parte, casiera si agentul de paza au fost mutati in alte agentii, pe posturi in care nu mai au de-a face cu publicul. Consilierii de personal ai bancii au considerat ca nu au depasit inca socul.

Va reamintim ca vineri, in jurul pranzului, un barbat mascat a intrat intr-o banca, a tras un foc in aer cu pistolul si i-a dat casierei o sacosa in care sa-i puna banii. S-a lasat insa pagubas cand femeia a apasat butonul de panica, iar paznicul l-a atacat cu spray lacrimogen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO