Cu mic, cu mare si cu bere in parcul Izvor la Bucharest City Challenge

Ultima actualizare: 30-07-2012 22:39
Cu mic, cu mare si cu bere in parcul Izvor la Bucharest City Challenge

Bucharest City Challenge a transformat parcul Izvor intr-un loc de pelerinaj pentru iubitorii de automobilism.

Cei au venit pentru spectaculoasele curse de masini au gasit aici si alte atractii.

Expozitia cu automobilele viitorului, simulatoarele de formula 1, dar si portiile de mici si bere i-au facut pe vizitatori sa stea cu orele, fara sa simta cat de repede a trecut timpul.

Cei decisi sa-si mai ia ochii de la bolizii care alearga pe circuit, au ce vedea in parcul Izvor. Masini tunate, cu performante asemanatoare celor de pe pista, dar cu un aspect greu de ignorat. Si ca la orice expozitie, autoturismele au fost "accesorizate" si cu fete frumoase, carora caldura nu le-a smuls zambetul de pe buze.

In premiera in Romania este prezentat si un vehicul concept, teleportat parca din filmele SF. Nu are volan, se conduce cu un joystick si e propulsat de un motor hibrid, pe baza de hidrogen.

Cei mici au fost cuceriti de simulatoarele de formula 1. Copiii cu dexteritate au scos timpi mai buni decat pilotii care alearga in jurul Palatului Parlamentului.

Si cei mari au incercat volanul, intr-un simulator mai mare si mai complex, tot de formula 1.

La formula GT au venit sambata aproape 30.000 de spectatori, care au petrecut si cate 5 - 6 ore la regalul auto. Cateva mii au vizitat standurile de entertainment.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO