Criminalul prostituatei din Bucuresti: Am omorat-o pentru ca a tipat

Ultima actualizare: 01-11-2012 00:53

Prins in scurt timp dupa ce a strangulat o prostituata in varsta de 23 de ani, din Bucuresti, suspectul principal i-a amutit pe anchetatori. Cu un calm desavarsit acesta le-a povestit ca femeia tipa, iar asta l-a facut sa devina violent.

Costel Marian Lisita are numai 21 de ani si a fost arestat luni seara pentru omor deosebit de grav. A marturisit ca a comandat o prostituata si ca fata a sosit la adresa indicata de el cu un taxi. Soferul avea intelegere cu ea sa vina sa o ia de la acest client, asa cum proceda de fiecare data. A sunat-o si a fost probabil ultimul care a auzit-o in viata. Tanara i-a spus ca va cobori imediat, a intarziat, iar cand taximetristul a revenit cu un telefon, fata avea aparatul inchis.

In tot acest timp, ar fi fost atacata de Costel Lisita, care a strans-o de gat, dupa cum le-a spus chiar el anchetatorilor.

Barbatul s-a intors de patru zile din Italia, unde a lucrat cativa ani intr-o pizzerie. O vecina si-a facut curaj abia acum si spune ca Lisita a fugit din tara dupa ce i-a violat fata.

Pe langa acuzatiile de viol, oamenii din zona pomenesc despre geamuri sparte sau despre betii la coltul scarii cu ceilalti tineri de la bloc.

Altii, in schimb, il vad cu ochi buni pe suspectul principal si spun ca a fost un copil linistit, de nota 10.

Suspectul nu a putut sa le ofere anchetatorilor un motiv pentru care a comis crima. Le-a spus doar ca asa i-a venit pe moment, sa o stranga de gat. Il deranja ca tipa. Abia apoi si-a dat seama ca tanara murise.

A plecat de acasa, dar nu a ajuns mai departe de Gara de Nord. Cuprins de remuscari, s-a predat. Victima lui, desi foarte tanara, a lasat in urma o fetita de 6 ani.

Daca va fi gasit vinovat, individul ar putea sta si 20 de ani dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO