Crima de la Moreni: baiatul si-a ucis mama cu 17 lovituri de cutit

Ultima actualizare: 09-10-2012 09:27

Un adevar greu de suportat intuneca si mai tare cazul adolescentului din Moreni care si-a macelarit mama adoptiva, cu zeci de lovituri, majoritatea in spate si in cap.
 

Cu mintea ratacita, potrivit celor care l-au audiat, baiatul a lovit-o de zeci de ori cu un cutit pe cea care l-a crescut de prunc. Acum este internat intr-o clinica de psihiatrie, sub paza stricta.
 

Tatal adolescentului nu mai are putere. Sambata aproape ca s-a prabusit, dupa ce legistii i-au spus ca pe trupul nevestei au gasit zeci de rani, semn ca baiatul a lovit orbeste.

Cumplit este ca tanarul se purta ciudat de multa vreme. Calculatorul era singurul lucru care-l interesa. Rudele chiar i-au atras mamei atentia.

Sotul indurerat nu-si poate ierta ca a trimis-o in dimineata crimei sa vada notele copilului. Banuiau ca are multe absente si ar fi vrut sa ia masuri. Femeia nici macar n-a apucat sa iasa din casa, pentru ca fiul ei a lasat-o fata suflare, pe hol.

Marti, adolescentul va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant cand si-a macelarit mama. Daca va fi gasit vinovat, il asteapta 12 ani de inchisoare.
 

Procurorii spun ca este un caz fara precedent in judetul Dambovita. Trupul victimei a fost ridicat de la morga sambata dimineata de sotul ei, iar duminica femeia va fi inmormantata in cimitirul din Moreni.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO