Craiova: Tanarul, care a impuscat in cap o fata, cere eliberarea din arest

03-07-2009 00:00

tribunal

Tanarul care a impuscat in cap o tanara ce a murit ulterior la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, a solicitat, vineri, eliberarea din arest pe motiv ca incidentul a fost o "intamplare".

Ionut Crisitan Dinu, in varsta de 20 de ani, a cerut, prin avocatii sai, revocarea mandatului de arestare preventiva emis de magistratii Tribunalului Dolj.

"Mandatul de arestare a fost emis pentru o infractiune, este adevarat, grava, pentru care nu am fi fost astazi aici daca lucrurile ar fi stat asa. Noi consideram ca referatul inaintat de procurori Tribunalului Dolj nu reprezinta realitatea", a spus avocatul lui Ionut Cristian Dinu.

Potrivit sursei citate, in ziua in care s-a intamplat incidentul, tanarul ar fi fost sunat de tatal sau sa-i aduca arma pe care urma s-o duca la un armurier pentru a fi reparata.

Avocatul lui Ionut Cristian Dinu a afirmat in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova ca tanarul nu avea niciun conflict cu Alexandra Iancu, tanara impuscata in cap.

Sursa: Pro TV

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO