Fata de 11 ani, violata de tatal vitreg, a suferit o intrerupere de sarcina

Ultima actualizare: 29-05-2012 12:03

Trauma de nedescris pentru o fetita de 11 ani, din Medgidia,
a carei drama, este asemanatoare cu cea a copilei din Neamt, abuzata sexual de un unchi si ajunsa pana la Londra, pentru un avort.


Cea din judetul Constanta a fost violata de tatal vitreg si a ramas insarcinata. Ginecologii si psihologii i-au analizat cazul si au decis sa o duca in sala de operatie, pentru intreruperea sarcinii.

Interventia s-a terminat cu bine, iar fata de 11 ani, care era insarcinata in sase saptamani, este acum internata la Terapie Intensiva.

Dupa ce va iesi din spital, copila va urma un program de consiliere. Se va intalni saptamanal cu un psiholog, care are o misiune grea: trebuie sa o faca sa uite atat cosmarul violului, cat si operatia traumatizanta de intrerupere a sarcinii.

Specialistii se tem ca fetita ar putea ramane cu sechele grave fizice si psihice, iar o inspectorii de la Protectia Copilului si-au propus sa o monitorizeze cu atentie in urmatoarele 12 luni. Cat despre cel care i-a facut asta, el a fost retinut.

Copila de 11 ani este foarte firava, spun medicii. Este clar ca la varsta si dezvoltarea ei, o sarcina dusa pana la capat ar fi fost extrem de periculoasa. Alternativa a fost una traumatizanta, nici ea lipsita de riscuri.

Abuzata si umilita de tatal vitreg, cel care trebuia sa-i poarte de grija, fetita a fost si amenintata cu moartea de barbatul de 35 de ani. Desi greu de crezut, mama ei sustine ca habar n-avea de chinul fiicei sale.

Abia dupa cateva saptamani, fetita de 11 ani si-a luat inima in dinti si i-a spus tatalui sau natural ce a patit. Era deja insarcinata in sase saptamani, au constatat ginecologii. A facut si reclamatie la politie, iar anchetatorii au aflat adevarul despre tatal vitreg.

Surse din interiorul politiei sustin ca mama fetitei ar putea fi chiar decazuta din drepturile parintesti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO