Tot mai multi tineri se gandesc sa-si ia viata! Caz cutremurator la Tg. Jiu

17-11-2009 00:00

UPDATE: Un caz bulversant cu un scolar de 11 ani din Targu Jiu care n-a mai vrut sa traiasca din cauza unor note proaste si cifrele privind sinuciderea la tineri, comunicate de psihiatrii, ne ingrijoreaza serios.

A fost un soc teribil pentru mama lui Remus sa afle de la politisti ca fiul ei s-a prabusit de la aproape 40 de metri. Femeia, divortata de 10 ani se chinuia sa-i asigure baiatului de toate. O singura problema ar fi avut elevul de clasa a cincea: notele proaste de la matematica.

Remus aparea in catalog cu note de 3 la matematica. Mama povesteste ca il incuraja si-i spunea mereu ca n-o sa ramana corijent. In schimb, tatal, plecat la munca in Italia, vorbea altfel cu el, sustine bunicul.

Cel mic parea obsedat de materia care ii facea zile negre: pana si biletul de adio l-a scris intr-un caiet de matematica. Profesorul insista: nicidecum nu isi teroriza scolarii, ci incerca sa ii motiveze.

Pentru ca astfel de drame sa nu se mai intample a fost deschisa o linie de telefon gratuita, pentru copiii si adolescentii care au nevoie de ajutor. Tinerii pot suna la orice ora din zi si din noapte la numarul special 0800 080 100 - psihoterapeuti gata sa-i asculte si sa-i indrume sunt mereu la capatul firului.

Tags: sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO