Comportament incalificabil! Copii tinuti nespalati si plini de raie

Ultima actualizare: 31-05-2012 03:02

Plini de raie, murdari si infrigurati, cinci copii dintr-un sat din Braila au fost salvati dintr-o casa care arata mai mult a grajd. Cel mai mic nici nu a implinit un an, iar cel mare are doar 12.


Parintii celor patru fete si un baiat traiesc in concubinaj, intr-o cocioaba darapanata dintr-o localitate din Braila. Copiii nu au nici macar paturi in care sa doarma, asa ca se intind direct pe podea, pe cateva haine murdare, aruncate gramada. Cu aceleasi haine sunt imbracati a doua zi, pentru ca mama lor nu spala prea des.

Asistentii sociali au constatat si ca sunt plini de raie, asa si i-au luat imediat in ingrijire. Cand au vazut ca raman fara copii, parintii, care pana acum nici nu s-au uitat la ei, s-au pus in fata celor de la Directia pentru Protectia Copilului. Nu a ajutat la nimic.

Casa va trebui curatata, varuita si dotata cu paturi pentru copii. Mama lor pare sa fi uitat pana acum aceste detalii. Copiii vor fi lasati sa revina in familie numai dupa ce asistentii sociali se vor convinge ca au conditii de locuit omeneste.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO