Cearta intre ciobani, scaldata in sange la Suceava!

10-05-2010 00:00


Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Un cioban a fost omorat de un barbat pe care il ajutase chiar el sa se angajeze la o stana din apropiere.

Cei doi ciobani se imprietenisera la sfarsitul anului trecut. Atunci chiar victima a fost cea care l-a ajutat pe criminal sa preia in grija stana vecina, desi stia ca acesta abia iesise din puscarie dupa ce facuse 17 ani pentru omor.

De cand lucrau insa unul langa altul, barbatii nu s-au mai inteles deloc. Totul avea sa se sfarseasca tragic dupa ce victima, de 33 de ani, i-a reprosat vecinului, de 35 de ani, ca nu a pazit cateva oi care intrasera in stana lui.

Cei doi s-au luat la harta si au tinut-o intr-o cearta intreaga zi. Asta pana cand, spre seara, barbatul de 35 de ani a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat cu cruzime de trei ori pe cel care ii ajutase sa castige o paine. Una dintre cele trei lovituri i-a sectionat victimei artera femurala, la picior. Omul a sangerat pana si-a dat duhul.

Cei care ii stiau pe cei doi inca se crucesc, dupa tragica intamplare.

Agresorul a fost retinut si este acuzat de omor deosebit de grav. Daca va fi gasit vinovat, se va reintoarce in puscarie pentru cel putin 20 de ani.

Tags: violente,

VIDEO PROTVPLUS.RO