Caz infiorator la Iasi: un tata si-a injunghiat fiica de 9 ani

Dată publicare: 08-01-2009 00:00
Dată actualizare: 14-04-2012 07:57


Un barbat, tata a patru copii, si-a injunghiat fiica de 9 ani, pentru ca ar fi refuzat sa se aseze la masa alaturi de fratii ei mai mici si, scos din minti, barbatul i-a infipt un cutit in spate.


Omul a fugit apoi ca un las si a lasat-o pe fetita in agonie, langa fratii ei care n-au stiut cum s-o ajute. Mama fetitei, plecata la munca in Italia, este de-a dreptul disperata dupa ce a aflat de la cumnata ei ce s-a intamplat.

La spital, medicii au descoperit ca fata are si vanatai mai vechi. Cazul este anchetat acum de politisti si de cei de la Directia pentru protectia copilului.

"In functie de rezultatele anchetei noastre si ale politiei, vom decide daca este cazul ca minorul sa fie scos din familie si dat intr-o masura de protectie sociala", declara Tiberiu Bantas, purtator de cuvant la Directia pentru protectia copilului.

Tatal fetitei s-a ales cu dosar penal pentru lovire. Cei mici au ramas in grija rudelor pana cand mama lor se va intoarce din Italia. Femeia spune ca este hotarata sa se desparata de sotul ei si sa isi creasca singrura copiii. Cel mai mic abia a implinit trei ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO