Cadavru gasit intr-un bloc din Bucuresti!

Ultima actualizare: 03-07-2012 05:24

UPDATE: Ce a fost in sufletul unui tanar care a sarit in gol de la 20 de metri si n-a lasat un rand de adio? Incearca sa vina cu raspunsul anchetatorii chemati in cartierul Berceni, unde un barbat de 36 de ani s-a prabusit de la etajul 8.

Mai multi locuitori din Berceni s-au strans ingroziti in jurul unui bloc. Aici a fost gasit, aproape de pranz, un barbat de 36 de ani fara suflare. Trupul sau s-a zdrobit de asfalt, printre pubelele de gunoi, dupa ce tanarul a cazut de la geamul de la baie, mai bine de 20 de metri.

A fumat o tigara inainte, spun anchetatorii, care au cercetat locuinta centimetru cu centimetru. Este vorba de o sinucidere, sunt aproape siguri acestia, chiar daca nu au gasit vreun bilet de adio.

Tanarul nu era tocmai fericit, spun vecinii. Nu era casatorit, nu a avut niciodata un serviciu stabil, inchiriase garsoniera pe care o mostenise de la tatal sau si locuia la mama, mai ales ca femeia statea mai mult pe la tara.

Trupul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala, pentru autopsie. Abia dupa ce vor primi raportul, politistii, care spun ca nu au suspiciuni ca tanarul ar fi fost omorat, vor inchide cazul.

In Bucuresti au loc, in medie, 100 de sinucideri in fiecare an. Majoritatea celor care aleg sa-si puna capat zilelor sunt barbati, care se arunca de la inaltime. Numai anul acesta 50 de oameni au murit cu voia lor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!