BUTE are lumea boxului la picioare! L-a facut KO pe Miranda!

Ultima actualizare: 03-11-2012 06:52

Pantera, pantera, dar al nostru domn Knock Out l-a imblanzit in doua reprize si cateva miscari. Lucian Bute l-a invins rapid, intr-un senzational meci, pe columbianul Edison Miranda, supranumit si "Pantera".


Era repriza a treia, minutul 1 si 22 secunde. Lucian Bute a exploatat din plin garda deschisa a adversarului sau si cu o lovitura puternica si bine plasata si-a adjudecat victoria. Spre disperarea fostului sau adversar Librado Andrade care venise la Montreal special ca sa-l sustina pe columbianul Edison Miranda.

Romanul reuseste asadar sa isi pastreze pentru a cincea oara titlul de campion mondial la categoria sa.

Parintii n-au mai vrut sa simta emotiile in Pechea, Galati, ci chiar in Montreal, Canada. Tatal i-a strigat incurajari langa ring, mama s-a rugat aprins in vestiar.

Lucian Bute se afla la a 26-a victorie in boxul profesionist si la a 21-a prin KO. Cei peste 13.000 de spectatori care au avut emotii pentru el la meciul de dimineata l-au aplaudat in delir.

Pentru mister KO, care de astazi este mai bogat cu un milion si jumatate de euro, viitorul inseamna unificarea centurilor IBF si WBA, la categoria supermijlocie. Pana atunci insa, i-am putea tine pumnii intr-o sala din Romania, la sfarsit de iulie.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO