Bucuresti:circ in strada!A innebunit cand a vazut ca vor sa-i ridice masina

Ultima actualizare: 08-10-2012 22:20

UPDATE: Bucurestiul intesat de autoturisme si fara locuri de parcare devine tot mai des scena unor incidente intre soferi si cei care le ridica masinile lasate pe cate un coltisor.

Marti seara, o soferita nu si-a putut controla mania cand a vazut ca autoturismul pe care il parcase langa trecerea de pietoni este pe cale sa fie ridicat. Ca sa scape de amenda, femeia s-a suit la volan si chiar s-a luptat cu politistii comunitari.

Tanara si-a pierdut cumpatul cand a vazut ca masina ii este urcata pe platforma. Furioasa, a facut tot posibilul sa ajunga din nou la volan si a reusit. Politistii i-au spus ca o amendeaza, dar nu a contat. Era atat de agitata, incat agentii au cerut ajutorul medicilor de la ambulanta, care i-au facut un calmant. A prins din nou forta si si-a sustinut punctul de vedere.

Desi stia ca nu a parcat la 25 de metri distanta de trecerea de pietoni, asa cum cere legea, soferita si-a continuat protestul. Iar cei care locuiesc in zona i-au luat partea. La randul lor, politistii comunitari spun ca ei ar fi fost agresati.

Intr-un final, dupa aproape o ora si jumatate de tensiuni, tanara si-a primit masina inapoi si a scapat si de amenda. In capitala, primariile gesioneaza 200.000 de locuri de parcare pentru care bucurestenii platesc. Sunt inmatriculate insa peste 1.200.000 de autoturisme. Anul acesta firmele care ridica masini parcate neregulamentar au dat peste 20.000 de amezi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!