Bona "batausa" ar putea sta 15 ani in spatele gratiilor!

Ultima actualizare: 10-10-2012 06:10

UPDATE: Tratati ca la puscarie in casa lor! Prin astfel de chinuri au trecut doi copilasi din Bucuresti, carora parintii le-au angajat fara sa stie o bona violenta.

Marti seara am vazut imagini in care femeia ii lovea pe cei mici si ii cataloga drept nesimtiti. Miercuri, intr-un nou film pus la dispozitie de familia revoltata, descoperim ca micutii erau pusi in genunchi, cu mainile ridicate.

Scena in care bona violenta face militarie ca un ofiter SS cu doi copii de-o schioapa este revoltatoare. Fratii sunt umiliti in casa parintilor lor si pusi sa stea pe gresia rece, desi sunt desculti si imbracati foarte subtire. Scoasa din minti de copilasi, femeia ii desparte ca sa ii pedepseasca si mai tare. O duce pe fetita in hol si nu se abtine sa nu dea cu piciorul in ea.

Pentru ca astfel de situatii sa devina istorie, cei de la Protectia Copiilor spun ca pana la sfarsitul anului vom avea o lege prin care bonele angajate fie prin agentie, fie de pe piata libera sa fie evaluate si sa primeasca un atestat cum ca sunt capabile sa lucreze cu copiii.

Grav este ca politistii catalogheaza toata povestea ca pe o banala infractiune de lovire pentru ca mama copiilor nu o angajase pe individa cu un contract scris.

Procurorii care supravegheaza ancheta in acest caz le-au cerut insa politistilor sa inceapa urmarirea penala impotriva bonei, Ecaterina Spirea de 55 de ani, si pentru infractiunea de comitere de rele tratamente aplicate minorilor.

In aceste conditii, cei doi frati, de 4 respectiv 2 ani, vor trebui evaluati de un psihiatru care va trebui sa spuna daca in urma agresiunile suporate din partea bonei vor ramane cu sechele.

Daca bona va fi gasita vinovata risca pana la 15 ani inchisoare si chiar ar putea primi interdictia de a se mai apropia de alti copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO