Bataie cu securi, topoare si furci in Mures. 6 oameni au ajuns la spital

Ultima actualizare: 03-05-2012 03:36

Rascoala a izbucnit intre doua grupari de romi. Una dintre bande a venit inarmata cu securi, topoare, furci si bate, iar ceilalti au ripostat cu ce-au gasit la indemana. 6 persoane au ajuns la spital, cu rani.

Hotarati sa-i faca pe rivali sa plateasca o datorie, cativa tineri s-au inarmat cu ce au gasit prin gospodarie si au pornit la atac.

In incaierare, un batran de 75 de ani a fost lovit de masina unuia dintre rivali. Rudele l-au scos repede de sub autoturism si au chemat o ambulanta. Din fericire, barbatul a scapat doar cu o fractura la picior.

La spital au mai ajuns si alte persoane lovite in lupta dintre cele doua grupuri - in total 6.

Politistii veniti in locul unde s-a dat batalia dintre cele doua grupuri rivale au facut fotografii si au luat ca probe armele lasate in urma de cei care au fugit dupa incident: topoare, furci si rangi. Tot aici au gasit si masina cu care au venit in viteza atacatorii, si cu care l-au calcat pe batran.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit totul si cine se face vinovat pentru ranirea celor 6 persoane duse la spital si distrugerea autoturismului.

Dupa ce victimele si martorii vor fi audiati, oamenii legii vor stabili daca este sau nu vorba despre tentativa de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO