Ring de dans, transformat intr-unul de lupte sangeroase!

Ultima actualizare: 31-10-2012 21:21

Tineri si certati cu legea, sase indivizi au semanat teroare intr-o discoteca din Dambovita. Au simtit c-a venit vremea razbunarii, cand i-au vazut pe doi cunoscuti, adversari intr-un conflict mai vechi.


I-au atacat cu pumnii si cu picioarele si i-au azvarlit peste bar, ca-n filme, doar ca loviturile au fost reale si naprasnice. Batute mar, victimele au ajuns la urgenta, iar clientii n-au stiut cum sa fuga mai repede din ringul de lupte.

Bataia a fost surprinsa de camerele de supraveghere, montate in discoteca din Cornesti. Se vede mai intai cum doi tineri incep sa isi imparta pumni, printre oamenii care inca dansau linistiti. Apoi, cativa indivizi, sustinatorii lor, apar in graba.

Unul dintre ei se napusteste asupra altuia, din tabara adversa. Loviturile curg una dupa alta. Si cu pumnul, si cu piciorul. Victima se apara, dar ajunsa in dreptul barului nu mai poate face mare lucru. Acolo, atacatorul si ajutoarele sale se dezlantuie.

Iar lupta continua. Cei sase isi abandoneaza prima victima si se reped spre al doilea baiat. Il prind intr-un colt al discotecii, unde se ascundea in spatele altor tineri si, dupa ce il lovesc cu furie, il arunca peste bar. Apoi se linistesc si pleaca.

Patronul discotecii spune ca, desi a sunat imediat la 112, politistii au aparut abia dupa doua ore.

"Nimic adevarat", raspund politistii. Au ajuns la timp, au inceput imediat o ancheta si, cu ajutorul imaginilor, i-au identificat repede pe cei sase agresori, spun ei. Au intre 19 si 32 de ani si sunt cercetati acum pentru loviri, distrugere si ultraj contra bunelor moravuri.

Se pare ca intre ei si cei doi tineri pe care i-au batut era un conflict mai vechi, iscat tot intr-o discoteca, sustin anchetatorii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO