Barbat de 81 de ani, batut mar de un altul mai tanar, cu handicap fizic

11-05-2009 00:00

Tratament cu bataie pentru doi barbati care au venit la Baile Felix sa-si aline bolile si s-au intors acasa cu vanatai si cu mai putini bani in buzunar.


Unul dintre barbati este din Bucuresti, iar celalalt din Maramures. S-au intalnit la Baile Felix, iar in primele zile s-au inteles destul de bine, apoi insa au ajuns dusmani de
moarte.

Bucuresteanul a inceput sa-si suspecteze colegul de camera ca ii fura bani din buzunar. A incercat sa-i atraga atentia, insa barbatul paralizat a reactionat neasteptat: a inceput sa-l injure.

Ba mai mult, cand s-a apropiat de patul lui sa-i administreze o "corectie", celalalt l-a dat cu capul de perete. Pensionarii din hotel s-au speriat cand au auzit scandalul si au incremenit cand au intrat in camera celor doi: erau plini de sange.

Barbatul in varsta de 81 de ani povesteste ca a fost atacat de celalalt, mult mai tanar, de doar 51 de ani, desi acesta din urma are un handicap fizic si abia isi misca un picior.

Bucuresteanul a trebuit dus de urgenta la spital, unde s-a ales cu cateva copci. Atat el, cat si colegul sau de camera au fost amendati pentru tulburarea linistii publice.

Profitand de faptul ca a scapat doar cu o amenda, pensionarul care nu a avut nevoie de spitalizare a plecat din Baile Felix. Fostul sau coleg de camera nu vrea sa depuna plangere impotriva lui.
 

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26