Banuit ca si-a schilodit propriul copil de numai opt luni pentru bani

Ultima actualizare: 08-10-2012 23:51

UPDATE: Un bebelus, care plangea sfasietor in timp ce tatal il tinea ostentativ intr-o intersectie din Cluj, i-a pus pe ganduri pe trecatori.

Oameni cu suflet acestia au sunat la Ambulanta, iar doctorii ajunsi de urgenta s-au ingrozit. Pruncul de 8 luni avea o mana rupta si fusese strivit in bataie.

Politistii si inspectorii de la protectia copilului cred ca tatal isi folosea copilul ca sa castige un ban din suferinta lui. Parintii bebelusului stau intr-un bordei de pe malul Somesului. Recent si-au pierdut si o fetita de doi ani.

Mama a recunoscut initial ca sotul ei este cel care a dat in baietel. Apoi, s-a razgandit si a spus ca bebelusul a cazut din carucior. Medicii o contrazic. Sunt semne evidente ca a fost batut crunt.

Cei doi adulti sunt cercetati pentru rele tratamente aplicate minorului si pot face inchisoare. Copilul va fi dus intr-un centru de plasament.

Cazul ilustreaza un fenomen ingrozitor, tipic pentru anumite familii din Romania. Tot mai multi adulti isi schilodesc copiii ca sa straneasca mila atunci cand ii folosesc la cersit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO