Banii, altfel te impusc! Jaf armat la Satu Mare!

Ultima actualizare: 26-08-2012 22:31

Un individ mascat a intrat miercuri cu un pistol in mana in casieria unei firme de cablu si s-a dus glont la o angajata. Femeia s-a speriat atat de tare incat n-a apasat butonul de alarma decat dupa ce barbatul a disparut.

Hotul i-a spus femeii ca o impusca daca nu ii da toti banii din seif. Cateva secunde mai tarziu, a disparut. Cu 2.800 de lei - toti banii din seif.

Cand a intrat in casierie doar cele trei angajate erau inauntru, fiecare la cate un ghiseu.

Nici colegele femeii n-au reactionat, paralizate de spaima. Abia dupa sosirea politistilor, care au impanzit in cateva minute zona, angajatele au inceput sa vorbeasca. Au povestit ca l-au vazut pe barbat fugind spre o intersectie din apropiere.

Nu-si amintesc insa decat ca purta pe cap o cagula neagra, avea un aspect neingrijit si parea foarte tanar. Criminalistii au adus la fata locului si un caine special antrenat, care, spera ei, ii va lua urma suspectului.

Culmea, nu e prima oara cand aceasta casierie este pradata de hoti. In urma cu trei luni, aici a avut loc un jaf similar, iar individul, tot un barbat mascat, nu a fost prins nici pana acum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO