Tanarul care a a amenintat un controlor cu pistolul a fost arestat

Dată publicare: 20-10-2009 00:00
Dată actualizare: 07-05-2012 03:05


UPDATE - Noaptea il va prinde dupa gratii pe tanarul din Iasi, care i-a pus un pistol artizanal la tampla unui controlor de bilete. Politistii l-au retinut marti seara, pentru 24 de ore.

 

Marti, individul, ajutat de cativa prieteni, a blocat un autobuz plin de oameni, in care se afla si controlorul pe care a vrut sa se razbune, pentru ca il prinsese fara bilet pe un prieten de-al sau.

Oamenii legii i-au audiat atat pe tanarul care l-a amenintat pe strada cu un pistol artizanal pe controlor, cat si pe amicul sau, prins fara bilet in autobuz.

Cel care l-a folosit nu este la prima abatare: in urma cu 2 ani, a mai primit o amenda pentru ca l-a batut pe un barbat.

Miercuri, judecatorii vor stabili daca individul va fi cercetat in stare de libertate. Prietenul sau a fost amendat.

Anchetatorii nu ar fi reusit sa-i prinda atat de repede, daca barbatul amenintat nu ar fi retinut numarul de inmatriculare al masinii cu care au plecat cei doi suspecti.

Calatorii din autobuz au privit infricosati cum controlorul de bilete este amenintat cu pistolul. Oamenii s-au temut si pentru viata lor. Au rasuflat usurati cand cel prins fara bilet si prietenii lui care au oprit autobuzul au coborat.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO