Au vrut sa faca legea in sat, cu topoare si cu bate. Au ajuns dupa gratii

Ultima actualizare: 03-09-2012 10:51

Sase tineri dintr-o comuna din Mures au intrat in toiul noptii, inarmati cu bate si topoare, in casele a patru consateni. Au batut o femeie pana au lasat-o inconstienta si au distrus tot ce le-a stat in cale.

Victima, o femeie de 74 de ani, sustine ca dormea, cand au patruns intrusii peste ea. Au tarat-o in curte si au zdrobit-o in bataie. Fiica si ginerele ei au avut sansa sa scape, pentru ca s-au ascuns in camara.

Agresorii nu s-au mutumit sa atace o singura gospodarie si au mai vandalizat alte trei. Nu a durat insa mult pana cand cei sase indivizi, cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, au ajuns pe mainile politistilor. Ei sunt cercetati acum pentru loviri, distrugere, violare de domiciliu si ultraj contra bunelor moravuri.

Si nu este prima oara cand indivizii reusesc sa bage spaima in consatenii lor din Vidrasau, insa niciodata pana acum nu au fost atat de violenti.

Motivele atacurilor nu sunt foarte clare. Probabil, insa, ca vor doar sa se distreze pe seama bietilor oameni care nu mai stiu cum sa-i evite, ca nu cumva sa le dea motive de suparare.

Indivizii nu au nevoie insa de asa ceva ca sa atace oameni nenvinovati. Unii dintre agresori sunt recidivisti si au mai facut inchisoare pentru furt. Acum, se vor intoarce dupa gratii, pentru sirul impresionant de infractiuni.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO