Au omorat un batran de 70 de ani, pentru a-i viola nepoata de 14 ani!

02-03-2009 00:00

Posedati parca de ceva necurat, doi tineri din Timis s-au transformat, duminica noapte, in calai pentru un batran de 70 de ani si pentru nepoata lui de 14.

Au pus la cale un plan diabolic sa ajunga la fata sa o violeze, dar pentru asta trebuia sa-l elimine pe batran. L-au atras afara din casa, dupa ce i-au taiat cablurile de curent.

Cand l-au vazut pe batran iesind, indivizii au tabarat pe el, l-au batut si apoi l-au strangulat, spun politistii. Apoi au intrat in casa si au violat-o pe nepoata lui, o copila de 14 ani.

Plina de sange si in stare de soc, fata a iesit in strada si a inceput sa strige dupa ajutor.

In scurt timp, locul a fost impanzit de criminalisti, iar politistii au plecat in cautarea suspectilor. Locuiau la cateva case distanta, le-a spus fata, care i-a recunoscut.

Cei doi indivizi, de 19 si 29 de ani, au fost retinuti deja de politisti. Oamenii legii i-au gasit acasa si niciunul nu a recunoscut ce a facut. Au fost insa luati la politie, iar luni vor ajunge in fata judecatorilor, care vor decide daca vor fi sau nu arestati.

Intre timp, fata de 14 ani a primit ingrijiri medicale la spital. Medicii legisti confirma faptul ca a fost violata, dar va avea nevoie de mai mult timp sa-si vindece ranile psihice cauzate de cei doi agresori. Tocmai de aceea ea va fi consiliata de psihilogi.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO