Au jefuit un magazin de bijuterii inarmati cu un pistol si o sabie!

03-07-2009 00:00

UPDATE: Atac fulger la un magazin de bijuterii din centrul orasului Navodari. Doi indivizi mascati, inarmati cu un pistol si o sabie, au intrat vineri dupa-amiaza peste vanzatoare.

Pare sa fie vorba despre un atac bine calculat, spun politistii care au impanzit zona. Cei doi indivizi au dat buzna in magazin in momentul in care cele doua vanzatoare erau singure.

Cu miscari bruste si hotarate le-au pus la pamant, iar unul dintre ei a sarit peste tejghea si a pus cel putin patru casete cu podoabe intr-o geanta de voiaj. In tot acest timp, femeile erau amenintate cu pistolul.

Cele doua tinere isi amintesc doar ca unul dintre atacatori este un tip solid. Amandoi purtau cagule si haine inchise la culoare. Iar cand au iesit, au disparut in directii diferite.

Agentii de paza, care sustin ca au ajuns in mai putin de doua minute, n-au mai gasit nimic, desi au scotocit toata zona. Au fost adusi si criminalistii, care cauta amprente. Anchetatorii cred ca, cel mai probabil, talharii au purtat manusi. Incearca acum sa studieze imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Inca nu se stie nici cate bijuterii au furat. La prima vedere paguba ar fi de cel putin 20.000 de lei.

Tags: jafuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO