Au furat 5.000 de lei din casa de marcat a unei benzinarii din Gaesti

Ultima actualizare: 14-05-2012 10:05

Jaf contra-cronometru la o benzinarie din orasul Gaesti, din Dambovita. Un individ necunoscut s-a dat drept cumparator si a distras atentia vanzatoarei, in timp ce complicii sai au golit casa de marcat si au fugit cu peste 5.000 de lei.

Povesteste asta chiar vanzatoarea, care sustine ca atunci cand a vazut ca a fost inselata a pus mana pe telefon si a chemat politia. Oamenii legii spun ca au venit intr-un minut si jumatate, dar hotii au fost rapizi si au disparut fara urma.

Culmea, intreg incidentul s-a petrecut in timp ce camerele de supraveghere ale magazinului benzinariei erau dezactivate, din cauza unei probleme tehnice.

Vanzatoarea sustine ca, in timp ce astepta sa serveasca niste asa-zisi clienti nehotarati, complicii acestora erau in interior si au dat spargerea.

Desi benzinaria are camere de supraveghere, scena jafului nu a fost inregistrata. Anchetatorii spun ca hotii au lasat urme atunci cand au comis jaful si sunt sanse mari sa-i prinda in scurt timp. Pentru furt calificat, infractorii risca pana la 15 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO