Asasinul de la Cernavoda, supus unei noi expertize psihatrice

Ultima actualizare: 05-05-2012 00:29

Principalul suspect in cazul dublului asasinat de la Cernavoda este supus unei noi expertize psihologice. Giani Deli Iorga a stat de vorba cu medicii de la Palazu Mare intreaga saptamana.

 Specialistii vor sa afle cu exactitate daca a mintit cand si-a asumat crimele sau doar a vrut sa isi ajute prietenul dat disparut.

Anchetatorii spun ca pentru Giani Deli Iorga testul de vineri ar fi ultimul din sirul celor efectuate pana acum, insa au rezerve in ceea ce priveste certitudinea rezultatului.

Tanarul se afla de o saptamana sub lupa psihologilor, care ii analizeaza comportamentul si reactiile. In acelasi timp si familia lui Giani Deli Iorga participa la audieri suplimentare. Procurorii au cerut o ancheta sociala la el acasa, ca sa afle cum a evoluat pana la maturitate, in ce mediu a fost crescut si ce educatie a primit. Mama lui Giani Deli Iorga va fi audiata si ea de experti.

Pe de alta parte, judecarea recursului formulat de suspect privind cercetarea sa in libertate s-a blocat. Avocata lui a cerut si obtinut schimbarea judecatorului, pe motiv ca magistratul si-ar fi facut deja o parere despre acuzat.

Asasinul de la Cernavoda, supus unei expertize psihatrice

Recompensa! 500 de lei celui care gaseste armele crimelor de la Cernavoda

Asasinul de la Cernavoda: Mi-am lovit victimele cate o jumatate de ora

Giani Deli-Iorga, asasinul bodyguard, prieten de 20 de ani cu sotul amantei

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO