Crima ingrozitoare! Si-a ucis sotia cu 20 de lovituri de cutit!

11-05-2009 00:00

Noapte de foc pentru politistii si jandarmii din judetul Olt. Zeci de oameni ai legii au fost trimisi in urmarirea barbatului care si-a macelarit iubita, sub ochii fetitei lor de cinci ani.

In cautarea criminalului au pornit zeci de politisti si jandarmi. Au organizat filtre in judetul Olt si au controlat cu atentie masinile. In acelasi timp, echipele de investigatori au luat declaratii de la rudele suspectului si de la prietenii acestuia.

Pana in acest moment insa, nu au reusit sa dea de urma ucigasului, insa cercetarile continua.

Politistii iau insa in calcul si varianta ca tanarul de 29 de ani sa-si fi pus capat zilelor dupa ce si-a macelarit iubita. Asa ca nu exclud sa-i gaseasca trupul in Olt sau in padurile din apropierea comunei Rusanesti, unde s-a produs tragedia.

Se pare ca gelozia a fost motivul pentru care barbatul i-a luat viata femeii si a comis crima intr-un moment de furie dezlantuita, cand in geanta partenerei sale a gasit o scrisoare trimisa de un necunoscut.

Convins ca este inselat, nu i-a cerut fetei nicio explicatie, ci, dand dovada de o rara cruzime a lovit-o de 20 de ori cu un cutit.

Barbatul are 29 de ani, 1 ,60 m inaltime, este saten, are ochi caprui si constitutie firava. Cine poate da relatii despre el este rugat de politie sa sune la 112.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO