Adolescenta violata, in curtea scolii, de un barbat infectat cu HIV

Ultima actualizare: 08-06-2012 02:49

Doua necazuri dintr-un foc a adus un barbat din Timis in viata unei adolescente de 15 ani pe care a ademenit-o in curtea unei scoli si a violat-o. Fata le-a povestit parintilor sai prin ce a trecut si oamenii s-au direct la politie.

Parintii sunt ingroziti ca barbatul care le-a agresat fiica este si seropozitiv si i-ar putea transmite si ei cumplitul virus HIV. Imediat dupa ce politistii au fost sesizati, l-au retinut pe barbat pentru 24 de ore. Procurorii l-au audiat si urmeaza sa il prezinte in fata unui judecator, cu propunere de arestare preventiva.

Surse din randul politistilor spun ca medicii legisti au confirmat in urma examinarilor facute ca fata a fost violata. Mai mult, barbatul oricum ar fi fost retinut, pentru ca a intretinut relatii intime cu o minora. Pe de alta parte, insa, oamenii din localitate spun ca nici fata nu ar fi usa de biserica. Ea provine dintr-o familie saraca si a fost vazuta de multe ori in compania unor baieti. Mai mult, prietenii barbatului nu il cred in stare de asa ceva.

Sotia barbatului acuzat de viol nu poate crede ca a fost in stare de asa ceva: "Nu pot sa cred ca a fost in stare sa o violeze. Nu ne-am certat niciodata si nu m-a lovit niciodata. Nu avea nevoie de nimeni. Ne intelegeam bine. Suntem bolnavi si suntem in evidentele spitalului Victor Babes...suntem seropozitivi", a declarat aceasta.

Daca va fi gasit vinovat de viol, omul risca pana la 7 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO